Torstain aitatreeni

Eilisessä tyttöjen treenissä mukana olivat Peppi, Siiri ja Emilia. Pienen verryttelyhölkän jälkeen Peppi ja Emilia tekivät vähän aitakävelyitä ja aidan alituksia sekä venyttelyjä. Siiri puolestaan verryttely vain vähän ja hyppi 5-loikkaa noin 8 kertaa.

Juoksukoordinaatioita tehtiin noin 4x2x20 metriä (tripplingistä polvennostojuoksuun, pakara-/polvennostojuoksu, ranskalainen polvennostohyppely, 1 jalan polvennostohyppely).

Näiden jälkeen Pepin ja Siirin kanssa jatkettiin aitajuoksujutuilla. 1-, 2-, 2- ja 3 askeleen rytmirataa aitojen yli juosstiin noin 3 kertaa ja 5 aidan yli nopeahkolla 3 askeleen rytmillä (väli noin 6,5m) juostiin myös noin 3 kertaa. 5 aidan (väli 10,5-10,8m) yli 5 askelen rytmillä juostiin 2 kertaa, 8 aidan (7,5m) yli kolmen rytmillä 2 kertaa, 8 aidan (7,8m) yli 2 kertaa ja 4 aidan (8,2m) yli 2 kertaa. Siiri juoksi kaikki juoksut ja Peppi ei enää viimeisiä.

Emilia puolestaan jatkoi koordinaatioliikkeitä vielä noin 12×20 metriä (pakarajuoksu, polvennostojuoksu, yhden jalan pyöräytysjuoksu, kuopaisuhyppely ja aitapotkut). Näiden jälkeen Emilia juoksi nurmikolla noin 4×40 metriä rentoja juoksuja ja portaissa suunnilleen 12×6 sekunnin spurtin.

Loppuverryttelyjen kanssa aikaa treeniin meni suunnilleen tunti ja 45 minuuttia.