Sunnuntain voimatreeni

Tänään aamulla käytiin Pepin, Siirin ja Venlan kanssa tekemässä voimatreeni kentällä ja ulkokuntosalilla. Samalla saatiin viikonlopulle neljä hyvää treeniä tehtyä.

Parin verryttelyhölkkäkierroksen jälkeen tehtiin katsomon portaissa juoksuja ja kävelyjä noin 7×60 askelmaa, hallinta- ja pitoliikkeitä noin kahdeksaa erilaista suunnilleen puoli minuuttia per liike. Lisäksi venyteltiin vähän. Ja hyppynaruhyppyjä hypittiin 6×60 hyppyä eri tyyleillä.

Ulkokuntosalilla tehtiin rintalihaslaitetta 3×10-toistoa, kyykkyä 4×6-toistoa, pohkeita 3×10-toistoa, ”hyppääjän maastavetoa” 3×6+6-toistoa, etureisilaitetta 3×10+10-toistoa, takareisilaitetta 3×10+10-toistoa ja jalkojen nostoja 3×10-toistoa.

Treenin loppuun tehtiin vielä nordic hamstringiä ja reverse nordicia molempia noin 3×6-toistoa, vatsoja 5-10 kilon painojen kanssa 6×10-20-toistoa, selkiä 3×20-toistoa ja borzoveja 3×7-toistoa.

Aikaa treeniin meni reilut puolitoista tuntia.