Lauantai-illan määräjuoksut

Eilen käytiin vielä tekemässä illalla kentällä toinenkin treeni, joka oli tällä kertaa määräjuoksemista. Alunperin treeni oli tarkoitus tehdä vasta tänään, mutta keliennusteiden perusteella nämä kaksi treeniä vaihdettiin lopulta toisinpäin. Mukana treenissä olivat Siiri, Peppi-Rosa ja Venla.

Verryttelyhölkkäilyn jälkeen tehtiin vain muutamia verryttelymäisiä liikkeitä sekä pari juoksukoordinaatioita ennen varsinaisia juoksuja. Tällä kertaa juokseminen oli määrä- ja tehointervallin yhdistelmä.

Juoksuina oli 4×150 metriä noin 70% vauhdilla kävelypalautuksella ja 6 minuutin sarjapalautuksella + 4×150 metriä noin 80% vauhdilla ja 4 minuutin palautuksella sekä 8 minuutin sarjapalautuksella + 4×150 metriä 70% vauhdilla kävelypalautuksilla. Siiri juoksi juoksuista viimeiset 6 aitojen (68-76cm, väli 35m) yli.

Treenin kesto loppuverryttelyn kanssa oli reilut puolitoista tuntia.