Maanantain treeni

Eilen käytiin taas kentällä ja mukana treenaamassa olivat Siiri ja Peppi-Rosa. Hölkkäilyn jälkeen tytöt tekivät muutamia normaaleita verryttely- ja liikkuvuusliikkeitä. Pikkukorokkeelle jalkojen takaosien aktivoinniksi tehtiin suorin jaloin hyppyjä neljä sarjaa (6 tai 4+4 ponnistusta). Näiden jälkeen Siirillä treeni jatkui ponnistamisjutuilla ja Pepillä juoksujutuilla.

Siiri teki pari sarjaa pikkuvuorohyppelyitä, isovuorohyppelyitä ja yhden jalan polvennostojuoksua. Pikkuaitojen yli tehtiin laukkaponnistuksia noin 4×6-aitaa. 10-vuoroloikkaa hypittiin noin 5 kertaa. Näiden jälkeen ponnisteltiin yksittäisiä kinkkoja pikkuaitojen yli noin 6×6-aitaa. Viimeisenä tehtiin vielä 4 pikkuaidan yli vaihtokinkkoja.

Peppi puolestaan teki parit sarjat pikkuvuorohyppelyä ja pohjehyppelyitä. 15 pikkutötsän yli tehtiin noin 4 sarjaa yhden jalan polvennostojuoksua, yhden jalan pakarajuoksua ja yhden jalan pyöräytysjuoksua. Juoksukoordinaatioina tehtiin pari srajaa kuopaisujuoksua, suorin jaloin juoksua ja juoksuloikasta juoksuun siirtymistä. Lisäksi Peppi juoksi 2x3x60 metrin vetoja.

Loppuverryttelyksi tytöt hölkkäilivät kymmenisen minuuttia. Aikaa treeniin meni puolitoista tuntia.