Porrastreeni

Tästä päivästä eteenpäin mekin sitten treenit tehdään pääasiana ulkoharjoituksina. Osan treeneistä tytöt tosin pystyvät tekemään kotona, lähinnä liikkuvuus-/lihaskuntotreenit sekä osa pystyy voimatreenitkin. Tänään ”yhteistreenissä” mukana olivat Siiri ja Peppi-Rosa.

Verryttelyksi hölkkäiltiin noin 2,5 kilometriä ja tehtiin muutamia verryttelyliikkeitä. Varsinaisena treeninä juostiin ja hypittiin portaita. Sarjoja treenissä tuli yhteensä 16. Kaikki 90 porrasta juostiin kahdesti, noin 45 porrasta kuudesti (2x 2 askelta per porras ja 2x joka toiselle, 2x vuoroloikka), noin 30 porrasta mentiin suunnileen kuudesti (2x tasajalkaa joka toiselle, 2x yhdellä jalalla, 2x polvennostohyppelyllä saksaten) ja noin 15 porrasta kahdesti pohjehyppelymäisesti.

Portaitten jälkeen hölkkäiltiin/käveltiin vielä takaisin Areenalle eli noin 2,5 kilometriä-Aikaa treeniin meni tunti ja 15 minuuttia.