Viikon ensimmäinen treeni

Eilisessä ensimmäisessä treenissä treenaamassa olivat Emilia, Tuuli ja Lumi. Harvoin kesäkuussa on noin viileää keli kuin mitä eilisessä treenissä. Lämpömittari näytti 11 astetta ja lisäksi pohjoistuuli puhalteli reippaasti. Keli käytännössä jo määräsi sen, ettei kovin tehokasta treeniä tultaisi pitämään.

Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät muutaman kierroksen, hyppivät katsomon pikkuportaissa noin 12 kierrosta, tekivät verryttelyliikkeitä nurmikolla noin 12×16 metriä sekä askelkyykyt ja mittarimadot. Verryttelyosion loppuun tehtiin normaalit liikkuvuusjutut sekä muutama keskivartaloliike.

Jotta jalkoihin saataisiin vähän terävyyttä, tehtiin juoksukoordinaatioita noin 4×20 metriä. Tämän jälkeen heiteltiin kuulaa noin 10 heittoa alhaalta eteen heittoina.

Emilialla lopputreeni sisälsi oikeastaan vain 5×60 metriä helppoja juoksuja ja lihaskuntoa melko reilusti. Tuuli työnsi kuulaa noin kymmenkunta työntöä ja loikki noin 12×6-vuoroloikkaa. Lumi työnsi kuulaa ja loikkia hieman Tuulia vähemmän.

Loppuverryttelyjen kanssa treeni kesti noin puolitoista tuntia.