Emilian nopeustreeni

Kesän aikana suurin osa kaikkien nopeustreeneistä on juostu aitojen kanssa. Lauantaina iltapäivän treenissä Emilialla nopeustreeni kuitenkin tehtiin ilman aitoja. Verryttely sisälsi hölkkäilyä, aitakävelyitä noin 15×6-aitaa ja aitapyörittelyjä seinää vasten 4×10-toistoa sekä liikkuvuusjuttuja ja pari keskivartalon aktivointiliikettä.

Juoksukoordinaatioita juostiin vielä ennen nopeusvetoja noin 6×20 metriä.

Juoksuosio sisälsi tällä kertaa 2×80 metriä vauhtia kiihdyttäen 20m välein, 2×60 metriä vauhtia kiihdyttäen niin, että viimeinen 20m oli ihan täysillä ja yhdesti 60 metriä alusta lähtien täysillä. Palautukset juoksujen välissä oli reilun 5 minuutin mittaisia. Nopein 60 metrinen oli omasta lähdöstä käsiajalla 7,75.

Loppuun Emilia juoksi vielä nurmella 3×100 metriä rennompia rullailuja avojaloin.