Perjantain voimatreeni

Tuuli ja Lumi tulivat treenailemaan heti toisten treenin jälkeen. Perusverryttely kesti parikymmentä minuuttia, jonka jälkeen tehtiin lihaskuntoa noin 12×15-toistoa. Nurmikolla tehtiin erilaisia voima- ja hallintaliikkeitä (mm. askelkyykyt, mittarimadot, vaa’at, 180- ja 360 asteen tasajalkahypyt) sekä kuulantyönnön vauhtimallailuja.

Harjoituksen pääosio tehtiin jäähallin punttisalilla. Siellä tehtiin pohjenousua 4x10x40 kilolla, kiertoliikettä tangon kanssa tangon pään ollessa maassa 4x15x20 kilolla, takareisipenkkiä 3×10-toistoa, kiertoliikettä takanojassa istuen 3x20x5 kilolla, etureisipenkkiä 3×10-toistoa, jalkojen nostoa vatsalaitteessa 3×10-toistoa ja hauista 3×10-toistoa. Lisäksi vähän kokeiltiin myös muita liikkeitä.

Loppuverryttelyksi juostiin kentän nurmikolla 3 rentoa juoksuvetoa. Treeni kesti pari tuntia.