Perjantain lähtötreeni

Eilen päivällä oli normaaliin tapaan tyttöjen treeni. Tällä kertaa mukana olivat Peppi-Rosa ja Emilia sekä yksi vieraileva 15 sarjalainen tyttö etelä-Suomesta.

Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät pari kierrosta, jonka päälle tehtiin verryttelyliikkeitä noin 12×20 metriä + askelkyykyt ja mittarimadot. Lisäksi katsomon pikkuportaita juostiin ja hypittiin noin 13 kertaa. Verryttelyn loppuun tehtiin omatoimiset liikkuvuusjutut sekä lihaskuntoa noin 12×10-toistoa.

Juoksukoordinaatioita tehtiin noin 5×20 metriä, joiden jälkeen juostiin yksi avausveto piikkareissa. Tämän jälkeen aloitettiin aitajuoksuosio. Ensin juostiin pari juoksua viiden askeleen rytmillä noin 4 aitaa. Harjoituksen pääteemana oli telinelähdöt 2 aidan yli. Startteja tuli yhteensä ehkä noin kymmenkunta ja noissa aidat oli kisaväleillä. Peppi-Rosa juoksi muutaman juoksuistaan 8 aidan yli, näissä juoksuissa välit olivat noin 8 metrin luokkaa.

Loppuverryttelyn kanssa treeni kesti vähän vajaat kaksi tuntia.