Torstain räjähtävän voiman treeni

Eilisessä tyttöjen treenissä mukana oli kolmikko Nea, Peppi-Rosa ja Siiri. Verryttelyn aluksi tytöt hölkkäilivät kolme kierrosta. Tästä jatkettiin neljän pisteen radalle, joka sisälsi 3-5 yksittäisen aidan alitusta/ylitystä, 5 aidan yli kävely, 3-5 kolmen kilon kuntopallon heittoa, 5 kahden kilon kuntopallon heittoa. Tuo rata kierrettiin kuusi kertaa. Lisäksi tehtiin vielä 2×10+10 3 kilon kuntopallon heittoa (kierto istuen), 2×10 linkkaria 2kg kuntopallon kanssa ja 2×10+10-kylkiliikettä. Näiden jälkeen verryttelyosion loppuun tehtiin liikkuvuus-/venyttelyjuttuja.

Terävämpinä kuntopalloliikkeinä tehtiin vielä noin 6 alhaalta eteen heittoa 2 kilon kuntopallolla ja 5+5 telinelähtömäistä ponnistusta 3 kilon kuntopalloa samalla työntäen.

Korkeuspaikalla käytiin hyppäämässä ”aitahyppyjä” korkeusriman yli pienellä vauhdilla. Ponnistuksia tuli noin kymmenen ja korkeimmat ylitykset urheilijasta riippuen 100-106 senttiä.

Nurmella juostiin avojaloin 5×100 metriä rentoja juoksuvetoja. Juoksujen jälkeen siirryttiin jäähallin punttisalille.

Puntilla tehtiin kevyt voimatreeni ja kaikki tekivät osittain eri liikkeitä. Eri liikkeitä tehtiin kuitenkin noin neljää ja 3 sarjaa jokaista. Liikkeet vaihtelivat perusvatsan, rinnallevedon, terävän ylöstyönnön, etu-/takakyykyn, penkin, etureisipenkin ja takareisipenkin välillä.

Pienen loppuverryttelyn kanssa treeni kesti noin tunnin ja 50 minuuttia.