Ottelun toinen päivä

Moniottelun toisena päivänä Lumilla edessä oli vielä pituus, keihäs ja 800 metriä. Pituudessa ensimmäinen hyppy oli hyvä avaushypyksi (456). Tämän jälkeen kaksi muuta ei enää olleetkaan noin hyviä, joten ensimmäinen jäi myös parhaaksi tulokseksi.

Keihäänheitto oli etukäteen melko jännittävä laji. Taas ensimmäisellä tuli avausheitoksi riittävä 35,45. Kahdella muulla ei sitten kovemmasta yrityksestä huolimatta tulos parantanut. Positiivista keihäskisassa oli se, ettei käsi ilmeisesti/toivottavasti hajonnut aiempaa enempää.

800 metriä on ottelussa aina haastava laji. Nyt ensimmäinen kierros tuli vielä suunnittelusti noin 1.21:een. Toinen kierros oli kuitenkin tähän kisaan vielä liian pitkä. Loppuaika oli 2.53,14.

Kokonaispisteiksi muodostui 3376. Seuraavissa otteluissa pitäisi petrata tasaisesti kaikissa lajeissa ja saada pisteet sitäkautta lähemmäksi 4000 pistettä.