Moniottelujen avauspäivä

Tiistaina Outokummussa alkoivat moniottelujen piirin- ja aluemestaruuskilpailut. Lumilla tarkoitus oli otella koko 7-ottelu, Emilialla 7-ottelun avauspäivä ja Nealla sekä Peppi-Rosalla oli tarkoitus juosta vain avauslaji aitajuoksu.

Aitajuoksussa Emilia sai tällä kertaa sellaisen perussuorituksen ajan ollessa 14,37. Lumilla aika naisten aidoilla oli 17,92. Pepillä matka tyssäsi viime viikon tapaan yhdeksänteen aitaan. Nealla oli jo verryttelyssä haasteita ensimmäiselle aidalle tulon kanssa, eikä hän sitten kisassakaan sille asti päässyt.

Aitakisan aikana alkoi kisapaikalla satamaan vettä ja sadetta jatkui lähes koko kisapäivän ajan. Kostea keli ei yleensä paranna korkeustuloksia. Emilia hyppäsi tuloksen 149 ja Lumi 140.

Kuulantyönnössä Lumi työnsi 9,01 ja Emilia 8,24.


200 metriä juostiin nollatuuliin. Emilian aika siinä oli 26,91 ja Lumin 30,51. Ensimmäisen päivän yhteispisteet Emilialla oli 2671 ja Lumilla 1921.