Tiistain lajitreeni

Päivällä käytiin Tuulin ja Lumin kanssa tekemässä lajitreeni. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät vähän, tekivät vähän liikkuvuusjuttuja ja keskivartaloa 11×10-toistoa sekä juoksukoordinaatioita 3×20 metriä.

Tuuli jatkoi tuosta yhdellä avausvedolla sekä 7x noin 10 porrashypyllä. Näiden jälkeen mentiin kuulapaikalle, jossa ilman vauhtia työntöjä tuli noin 8, vauhdilla reilut 10 ja väärällä kädellä ilman vauhtia 10 työntöä. Päivän työnnöt olivat taas pykälää parempia kuin edellisellä kerralla, ja jo silloinkin työnnöt olivat edellisiä treenejä parempia. Tänään muutamat työnnöt olivat jopa hyvän näköisiä.

Lumi teki alkuosioiden jälkeen vielä muutaman lisäkoordinaatioliikkeen. Lumin treenin ensimmäinen pääosio oli nopeusosio. Siinä juostiin 2×60 metriä reipasta vauhtia, 2×40 metriä täysillä ja 2×100 metriä kiihtyvällä vauhdilla. Kovinkaan paljoa ei viime aikoina ole hyviä nopeustreenejä saatu juostua, joten tämän tyyppisissä treeneissä lähiaikoina varmasti tulee myös lisäkehitystä tapahtumaan. Juoksujen jälkeen Lumi teki pituustreeniä. Siinä ensin ponnisteltiin kolmen askeleen rytmillä neljä ponnistusta noin neljä kertaa. 10 metrin vauhdilla pituusponnistus ponnistettiin lankulta noin 5 kertaa ja kokonainen pituussuoritus noin 22 metrin vauhdilla suunnilleen 6 kertaa. Pituustreeneissä on vähän sama juttu kuin juoksutreeneissä, ei näitä juurikaan pariin kuukauteen ole tehty yhtään.

Loppuverryttelyjen kanssa treeni kesti vähän vajaat kaksi tuntia.