Aitajuoksua ja voimaa päivän toisessa treenissäkin

Päivän toinen treeni oli samantyyppinen kuin ensimmäinenkin. Nyt treenaamassa vaan olivat Lumi ja Tuuli. Ja Lumi tuli reilut puoli tuntia Tuulia aiemmin.

Verryttelyksi molemmat hölkkäilivät yhden kierroksen nurmella avojaloin ja tekivät toisella verryttelyliikkeitä. Lumilla treeni jatkui aitajuoksujutuilla ja Tuulilla treenissä oli pelkästään voimajuttuja

Aitakävelyitä ja Lumi teki noin 10×5-aidan verran ja aitadrillailuja noin 10×5-aitaa. Näiden jälkeen juostiin 4-aitaa (8,5m, 76cm) pari kertaa viidellä askeleella. ”Oikeita” aitajuoksuja (4-aitaa, väli 7,5-7,8m, korkeus 76-84cm) juostiin sitten noin 8 kertaa. Juoksut olivat oikeastaan kaikista lähimpänä kesän tavoitetta, mitä nyt koko harjoituskaudella ollaan juostu. Naisten aitojen aitakorkeus ei enää kovin iso ongelma ole, nyt pitäisi vaan välijuoksuun vielä löytää riittävästi askelpituutta, jotta kisoissa 100 metrin matka menisi riittävän hyvin.

Tuuli teki siis voimajuttuja jo treenin alkuuun. Liikeinä oli 10×10 metriä kuminauhakävelyitä sekä keskivartalon pito- ja hallintaliikkeitä jonkin verran.

Näiden jälkeen mentiin tämänkin kaksikon kanssa jäähallin punttisalille. Lumilla oli jo treeniä melko paljon alla, joten voimaliikkeinä tehtiin vain kyykkyä 3×4-toistoa noin 35 kilolla ja yhden jalan maastavetoa 3×4+4-toistoa 20 kilon tangolla. Tuuli puolestaan teki rinnallevetoa 3x4x noin 40 kilolla, etukyykkyä 4x4x35-40 kilolla, ylöstyöntö 3x4x25 kilolla, penkkiä 4x4x30-40 kilolla ja hauista 3x10x 7 kilon käsipainoilla.

Treeni kesti molemmilla noin tunnin ja 40 minuuttia.