Aamun kuulaharjoitus

Aamulla kävin vetämässä Tuulille ja Lumille akatamian aamuharjoitusten aikaan treeniä. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät kolme kierrosta ja venyttelivät vähän. Kuntopalloa heiteltiin noin 9×10-toistoa ja sarjapalautusten ajan tehtiin aina lihaskuntoa (yhteensä 9×10-toistoa).

Näiden jälkeen siirryttiin kuulapaikalle. Lumi heitteli alhaalta eteen ja pään yli taakseheittoja, molempia 6 kertaa 3 kilon kuulalla. Ja näiden jälkeen Lumi työnsi paikaltaan ja vauhdilla yhteensä noin 15 työntöä, osan 4 kiloisella ja osan 3 kiloisella.

Tuuli ei kuulanheittoja heitellyt vaan pelkästään työnsi kuulaa. Paikaltaan työntöjä tuli kymmenkunta ja vauhdillisia noin 20. Työnnöt olivat jo pikkuisen parempia kuin viime viikon työntötreenissä. Vieläkään vauhdilliset eivät ihan niin hyvin onnistunut kuin vauhdittomat antoivat odottaa, mutta selkeästi edelliskerrasta eteenpäin kuitenkin oli menty.

Treeni kesti hieman vajaat puolitoista tuntia.