Perjantain huoltava ja sivulajien treeni

Eilisessä tyttöjen treenissä teemana oli huoltavien ja monipuolistavien juttujen tekeminen. Mukana olivat tällä kertaa Nea, Peppi-Rosa ja Siiri. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät pari kierrosta ja jalka-/käsipalloa pelailtiin reilut kymmenen minuuttia.

Kuminauhakävelyitä käveltiin 8×10 metriä ja kuminauhojen kanssa paikallaan tehtiin neljää liikettä 10-15 toistoa per liike.

Näiden verryttelyjuttujen jälkeen siirryttiin tekemään korkeushyppyjä sekä keihään- ja kiekonheittoja. Siiri hyppi korkeutta saksihyppyinä noin 15 hyppyä ja heitteli kiekkoa ja keihästä kymmenkunta heittoa. Peppi-Rosa puolestaan heitteli keihästä reilut parikymmentä heittoa. Ja Nea keihästä parikymmentä heittoa ja kiekkoa kymmenkunta kertaa.

Harjoitus kesti jälleen puolitoista tuntia.