Perjantain kuulatreeni

Eilen päivällä käytiin tekemässä Emilian ja Tuulin kanssa kuulatreeni, Emilia heittämällä ja Tuuli työntämällä. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät kolmisen kierrosta, heittelivät kuntopalloa noin 10×10-heittoa, tekivät lihaskuntoa noin 15×10-toistoa sekä normaalit liikkuvuus-/venyttelyjutut.

Kuulapaikalla Emilia heitteli kuulaa alhaalta eteen noin 10 kertaa (3kg, hieman yli 14m) ja pään yli taakse suunnilleen yhtä monesti (noin 15m). Lisäksi Emilia teki nurmella nilkkakävelyitä ja liikkuvuus-/huoltoliikkeitä.

Tuuli puolestaan työnsi kuulatreenin. Ilman vauhtia työntöjä tuli vajaat 10 ja vauhdilla varmaankin reilut 15. Tämä oli nyt ensimmäinen lajiharjoitus tälle kaudelle ulkona, ja työntäminen oli varmaankin sen takia enemmän tai vähemmän hakemista. Yksikään työntö ei lähtenyt oikein niin hyvin kuin normaalit hyvät työnnöt on sisällä lähtenyt. Mutta eiköhän tekeminen jo seuraavassa treenissä normalisoidu normaalille tasolle.

Treeni kesti reilut puolitoista tuntia.