Torstain aitatreeni

Tällä viikolla alkuviikon iltatreenejä en tytöiltä ole varsinaisesti ehtinyt katsomaan kokous- ja kilpailujuttujen takia, joten tytöt ovat treenanneet omatoimisesti. Eilen ehdin viikon ensimmäisen oikean treenin pitämään kun ohjelmassa oli aitajuoksutreeni. Mukana treenissä olivat Nea, Peppi-Rosa ja Emilia.

Verryttelyksi tytöt hölkäilivät pari kierrosta, jalkapalloa pelailtiin noin 15 minuuttia ja liikkuvuutta tehtiin vähän.

Aitakävelyitä ja helppoja aitadrillejä tehtiin noin 15 x 6-8-aitaa. Päivän aitatreeni alkoi 3×6-aidan (7m, 68cm) helpolla 5 askeleen rytmin juoksulla. Tuon jälkeen juostiin noin 3×8-aitaa (7,7m, 68cm) kolmen askeleen rytmillä ja noin 3×8-aitaa (7,7m, 76cm) kolmen askeleen rytmillä.

Loppuverryttelyjen kanssa treeni kesti hieman urheilijasta riippuen reilusta puolestatoista tunnista noin kahteen tuntiin.