Perjantain treeni

Perjantain treenissä mukana oli nelikko Nea, Siiri, Emilia ja Tuuli. Verryttelyhölkkäilyn jälkeen käveltiin aitoja noin 18×5-aitaa ja vähän venyteltiinkin.

Tämän jälkeen ryhmä jakaantui kahteen osaan. Emilia ja Tuuli heittelivät kuntopalloa pariliikkeinä. Toistoja tuli ehkä noin 20×10 heittoa 3 kilon pallolla. ”Kovia” isoja liikkeitä ei kovin montaa tehty vaan pääpaino oli helpommissa ja keskivartalon liikkeissä.

Siiri ja Nea tekivät kimmoisuus-/ponnistustreeniä. Isovuorohyppelyä hypittiin 3×30 metriä ja pituusponnistuksia 3 askeleen rytmillä noin 3×30 metriä. 5-loikkaa ilman vauhtia tai parin askeleen helpolla vauhdilla hypittiin noin 4-5 kertaa. Pituuskasaan 8-10 askeleen vauhdilla pituusponnistuksia tehtiin noin kymmenkunta kertaa.

Loppuun asti treeniä en ehtinyt seuraamaan mutta noin puolentoista tunnin kohdalla oli nuo tehty. Tämän jälkeen treeni jatkui vielä jonkin aikaa omatoimisella osuudella.