Torstain aamuharjoitus

Viime viikolla vedin kaikki kolme Urheiluakatemian yleisurheilijoiden aamuharjoitusta. Torstain teemaksi oli sovittu ketteryysjuttuja ja mukana oli Emilia ja kolme muuta lukiolaista.

Verryttelyksi hölkkäiltiin vähän ja pelailtiin jalkapalloa reilut kymmenen minuuttia sekä venyteltiin vähän.

Ketteryysosio suoritettiin tällä kertaa kolmen-neljän pisteen ratana. Yksi piste oli aidan alituksia ja/tai ylityksiä 2-3 kertaa, toinen piste oli askeltikkaat tai siksak-juoksu ja kolmas piste korkeuspatjalla kuperkeikat. Osassa kisoista näiden pisteiden etupuolelle lisättiin vielä muutama vatsalihaslinkkari. Näitä ratoja sitten kisailtiin kahden hengen joukkueissa viestikisana. Viesti juostiin reilut kymmenen kertaa, joka kerta luonnollisesti maksimivauhdilla.

Loppuverryttelyjen kanssa treeni kesti reilun tunnin ja 15 minuuttia.