Sunnuntain aitatreeni

Eilen käytiin tekemässä treeniä, jossa mukana olivat Nea ja Emilia. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät kilometrin, lisäksi potkittiin/pomputeltiin vähän palloa, tehtiin verryttelykoordinaatioita noin 10×20 metriä ja tehtiin muutamia keskivartalon hallinta- ja voimaliikkeitä. Verryttelyn loppuun tehtiin vielä venyttelyt.

Aitakävelyitä ja -drillailuja tehtiin noin 25×6-aitaa. Tällä kertaa noissa aitajutuissa pääpaino oli nimenomaan drilleissä, kun monesti muulloin tehdään enemmän kävelytyylisiä liikkeitä.

Nean treenin pääosio oli pitkissä vedoissa aitojen yli. Ylitettäviä aitoja oli 5 (korkeus 68cm, alkusileä 50m ja väli 35m) ja vetoja tuli noin kahdeksan. Vauhdit juoksuissa olivat pääasiassa melko helppoja (noin 36-38) sekuntia ja palautukset reiluja kävelypalautuksia. Viimeinen veto oli sitten hieman kovempi (31,75).

Emilia teki puolestaan kuminauhakävelyitä noin 6x20m ja niiden päälle voimaliikkeinä 2×8-toistoa maastavetoa ja schnelliä 3×10+10x noin 45 kilolla.

Loppuverryttelyjen kanssa treeni kesti Emilialla noin 2 tuntia ja Nealla lähes kaksi ja puoli tuntia.