Torstai-illan treeni

Tyttöjen torstai-illan treenissä mukana olivat Siiri, Emilia ja Elina. Alkuverryttelyksi hölkkäiltiin kilometriä, käveltiin aitoja noin 20×6-aitaa ja tehtiin lihaskunto- ja liikkuvuusliikkeitä sekä muutamia juoksukoordinaatioita.

Näiden jälkeen Siiri ja Emilia tekivät pikkuaitojen yli yhden jalan juoksuloikkaa (siis aidalle ponnistusta ja vähän etumman jalan aitajuoksuliikettä) noin 5×5-aitaa ja laukkarytmillä pikkuaitojen yli juoksuja noin 5×5-aitaa. Näiden jälkeen Siiri juoksi telinelähdöllä noin 7×2-aitaa (12m alkusileä, 68cm 1. aita, 7,5m väli ja 76cm 2. aita) kolmen askeleen rytmillä ja kuminauhavastuksella treenattiin muutamia kertoja pelkkää lähtöä. Lisäksi Siiri juoksi 1×50 metriä telineistä ilman aitoja. Ja treenin loppuun vielä 2×150 metriä reippaasti (21,8 ja 20,8).

Emilia juoksi muutaman kerran 60cm aidan yli oikealla alkusileällä ja 7,5 metrin välillä.

Elina heitteli kuntopalloa noin 10×10-heittoa. Noiden jälkeen Emilia ja Elina tekivät punttisalilla ylävartalon voimaa kahta eri liikettä noin 3×10-toistoa per liike.

Loppuverryttelyjen kanssa treeniin meni vajaat kaksi tuntia.