Torstain treeni

Tämän päivän treenissä oli taas kolme urheilijaa paikalla: Tuuli, Lumi ja Elina.

Verryttelyksi Tuuli ja Lumi hölkkäilivät kilometrin, tekivät tikapuujuttuja noin 20 kertaa, venyttelivät, tekivät lihaskuntoa noin 200 toistoa ja tekivät juoksukoordinaatioita noin 4×20 metriä. Tämän jälkeen tytöt hyppivät korkeushyppyä, pääasiassa lyhyehköllä vauhdilla, reilut 20 kertaa. Treeniin loppuun Lumi hyppi hyppynaruhyppyjä ja Tuuli teki mm. nilkkakävelyitä.

Elinan alkuverryttely sisälsi kuntopyöräilyä kymmenisen minuuttia ja hyppynaruhyppelyitä suunnilleen saman ajan sekä vähän venyttelyjä. Juoksukoordinaatioita Elina teki 6×10-20 metriä ja juoksi yhden 70 metrin juoksuvedon. Kuntopalloa Elina heitti noin 12×10-heittoa. Päivän treenin pääteemana oli ylävartalon voima. Teeman mukaisesti jatkettiin kolmella leuanvetosarjalla, ylätaljaa vedettiin 4x10x25-30 kilolla (kaksi sarjaa eteen ja kaksi taakse) ja käsipainoilla tehtiin hauista + ylöstyöntöä 1x10x6 kiloilla ja 2x10x5 kiloilla.

Elinalla treeni kesti puolitoista tuntia, toisilla hieman pidempään.