Juoksu- ja hyppytreeni

Tyttöjen illan treenissä mukana olivat Nea, Peppi-Rosa ja Siiri. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät pari kierrosta ja jalkapalloa pelailtiin kymmenisen minuuttia. Lisäksi kuntopalloa heiteltiin lähinnä keskivartaloliikkeinä 9×10-heittoa. Verryttelyosuuden loppuun tehtiin venyttelyjutut.

Nea ja Peppi-Rosa tekivät juoksukoordinaatioita 5×20 metriä ja juoksivat niiden jälkeen 2x3x150 metriä. Ensimmäiset kolme juoksua olivat helpompia noin 26 sekunnin juoksuja ja toiset kolme piikkareissa vähän reippaampia viimeisten juoksujen ollessa Nealla noin 21,2 ja Pepillä noin 23 sekuntia.

Siiri teki hyppelyliikkeitä noin 6×20 metriä ja juoksi pari noin 70 metrin avausvetoa. Näiden jälkeen hypittiin pituuskasalla 10-13 metrin vauhdilla pikkukorokkeelta kymmenkunta pituusponnistusta (osa alastulon kanssa) ja muutama hyppy ilman koroketta alastulon kanssa.

Loppuverryttelyjen kanssa treenin tehokas osio kesti reilut puolitoista tuntia.