Torstain aamutreeni

Eilen aamulla kävin vetämässä urheiluakatemian aamutreenin Emilialle ja Lumille. Tytöt verryttelivät omatoimisesti normaalin verryttelyn (reilun kilometrin hölkkä, noin 8×20 metriä verryttelykoordinaatioita ja venyttelyt).

Verryttelyjen jälkeen Emilia teki juoksukoordinaatioita 5×30 metriä ja juoksi 6×150 metriä 75-85% vauhdeilla ja suunnilleen kävelypalautuksilla. Juoksujen jälkeen Emilia teki vielä kevyen voimaosuuden kyykkäämällä kyykkylaitteessa 3×6-toistoa (noin 50 kilolla), penkkaamalla 6×35/40 kilolla ja 2×45 kilolla sekä tekemällä pohjeliikettä vaakaprässissä 3×10-toistoa (noin 90 kilolla?).

Lumi puolestaan teki hyppelyliikkeitä noin 6×30 metriä (isovuorohyppelyt, korkeusponnistukset hypähdellen ja korkeusponnistukset neljän askeleen rytmillä). Näiden jälkeen hypittiin korkeuspaikalla puolenkymmentä saksihyppyä ja suunnilleen yhtä monta normihyppyä. Näissä paikat menivät kuitenkin jostain syystä niin jumiin, että treenissä ei muuta saatukaan tehtyä.

Treeneihin aikaa meni vajaat puolitoista tuntia.