Tyttöjen voimatreeni

Tyttöjen eilisessä treenissä mukana olivat Nea, Peppi-Rosa, Tuuli, Emilia, Siiri ja Venla. Verryttelyksi yhden hölkkäkierroksen jälkeen pelailtiin käsipalloa reilut 10 minuuttia ja venyteltiin vähän, tehtiin 13×10 lihaskuntotoistoa, 10 askelkyykkyä sekä isovuorohyppelyä 2×20 metriä.

Treenin seuraavana vaiheena oli tarkoitus tehdä 4×3-tasaloikkaa, 3×5-vuoroloikkaa ja ottaa 6×10 metrin telinelähtöjä.

Näiden jälkeen sitten tehtiin punttisalilla yhden jalan kyykkyä 3×4+4×30 kilolla ja ylöstyöntöä 3x6x30 kilolla. Osa ei loikka-/telinelähtöjuttuja tehnyt ja niiden tilalla sitten oli schnelliä 3×10+10 toistoa ja lisäksi Tuuli teki tempausta 4×4-toistoa noin 40 kilolla. Peppi-Rosa puolestaan teki loikat ja juoksut kokonaan, mutta veki yhden jalan kyykkyjen ja ylöstyönnön tilalla rinnallevetoa noin 5x4x30-40 kilolla.

Lisäksi kaikki tekivät keskivartaloa eri laitteissa noin 5×10-toistoa sekä osa porukasta teki dippejä kuminauha-avusteisesti muutamia sarjoja.

Loppuhölkkäilyjen ja juoksurullailujen kanssa treeni kesti suurimmalla osalla noin tunnin ja 45 minuuttia.