Torstaiaamun harjoitus

Aamulla kävin vetämässä Lumille, Tuulille ja Emilialle aamuharjoituksen. Tytöt käyvät kolmesti viikossa Urheiluakatemian aamutreeneissä ja torstaisin pyrin käymään vetämässä ainakin osalle tytöistä treenejä. Lumi ja Emilia hölkkäilivät kolme kierrosta verryttelyn alkuun ja Tuuli ajoi muutaman minuutin kuntopyörää. Lisäksi tytöt vähän venyttelivät.

Kuntopalloa viskottiin seinään, lähinnä verryttelynomaisilla liikkeillä, noin 12×10 heittoa. Lisäksi kuulaa viskottiin alhaalta eteen ja pään yli taakse, molempia noin 5 heittoa. Näiden jälkeen Tuulilla tuli ”alaraajavamma” käytännössä paikallaan seistessä, toivottaan ettei tuosta nyt kovin pitkää liikuntataukoa aiheudu. Emilia jatkoi treeniä viskomalla kuulaa taaksepäin vielä kymmenkunta kertaa lisää. Lumi puolestaan työnsi kuulaa, ilman vauhtia kymmenkunta kertaa ja vauhdilla suunnilleen yhtä monesti. Tämä oli oikeastaan ensimmäinen kerta muutamaan vuoteen kun Lumin kanssa kuulatreeniä tehtiin, joten kyseessä oli enemmänkin vain lähtötason tsekkaus kuin varsinainen tekniikkaa kehittävä harjoitus.

Treeniin urheiluosioon meni Tuulilla reilut puolituntia, Emilialla noin tunti ja Lumilla hieman enemmän.