Torstain Joensuu-treeni

Eilen oli vuorostaan Joensuun ensimmäinen treeni tälle vuodelle. Mukana tytöistä olivat Peppi-Rosa, Tuuli, Emilia, Elina, Lumi ja Venla. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät noin puolitoista kilometriä, jonka jälkeen tehtiin tekonurmella verryttelyliikkeitä noin 10×30 metriä ja tehtiin omatoimiset liikkuvuusjutut. Kaikki juoksiva vielä tiikapuita noin 10 kertaa sekä tötsien yli juoksuja noin 6 kertaa 8 tötsää.

Tämän jälkeen ryhmä jakaantui kahteen osaan: Peppi-Rosa, Tuuli ja Venla juoksivat reaktiolähtöjä eri asennoista noin 12 kertaa. Peppi-Rosa ja Venla tekivät juoksukoordinaatioita 3x2x20 metriä (pakarajuoksu, kuopaisuhyppely ja suorinjaloin juoksu) ja juoksivat noin 4×50 metriä reippaan kovia vetoja. Näiden jälkeen tytöt tekivät vielä vähän keskivartaloa. Tuuli puolestaan teki loppuajan lähinnä voimistelupallon päällä lihaskuntojuttuja, vähän normikeskivartaloa, kuminauhajumppailua käsille sekä heitti muutamia heittoja möykkyä seinään.

Emilia, Elina ja Venla tekivät voimatreeniä. Voimaverryttelyliikkeinä oli yksi sarja kurki-liikettä ylös nostolla noin 6+6 toistoa 5 kilon painolla, polvennostokävelyä 5 kilon painolla noin 15 metriä ja 2×6 vatsarullausta levytangolla. Hyppääjän maastavetoa tehtiin 3×6+6×30-40 kilolla, jalkaprässiä 5x6x75-120 kilolla ja pohjeliikettä vaakaprässissä 3x10x noin 90 kilolla.

Treeni kesti hieman reilut puolitoista tuntia.