Voimaa ja kuntopyöräilyä

Tämän päiväisessä tyttöjen treenissä mukana oli kolmikko Emilia, Siiri ja Venla. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät kilometrin jonka jälkeen pelailtiin polttopalloa seiväspatjalla. Verryttelyyn tehtiin vielä hyppelyitä, kuperkeikkoja yms noin 6 kertaa seiväspatjaa kiertäen, muutamia lihaskuntoliikkeitä ja omat venyttelyt.

Siirillä treenin pääosio oli voimaharjoitus, joka alkoi 2×10 vatsaliikettä 5 kilon painolla ja 2×10 toistoa selkäpenkissä ja 20 kilon tangolla tehdyillä 2×4 yleisliikkeellä. Hyppääjän maastavetoa vedettiin 3×6+6×30 kilolla, ylöstyöntöä terävästi tehtiin 3x6x20 kilolla, schelliä 3×10+10×35 kilolla ja penkkiä 6×20/25/30/32,5 kilolla. Lisäksi tehtiin lähentäjiä ja loitontajia 2×10-toistoa.

Emilia ja Venla puolestaan tekivät pitkällä kuminauhalla kantapäiden pakaraan potkuja mahallaan 20 potkua + 3×40 potkua. Mahallaan pakarapotkuja kuminauhalla puolivälissä potkua vauhtia jarruttaen 2×10+10-potkua. Lisäksi dippitelineessä ”juostiin” 3×20 juoksuaskelta. Näiden jälkeen tytöt vielä polkivat kuntopyörällä 9×15 sekunnin kovan spurtin 45 sekunnin palautuksilla.

Loppuverryttelyksi viskottiin ja pelailtiin koripalloa parikymmentä minuuttia. Treeni kesti melkein kaksi tuntia.