Perjantain voimatreeni

Tyttöjen perjantain voimatreenissä mukana oli viisikko Nea, Tuuli, Emilia, Sofia, Venla ja Lumi. Verryttelyhölkän, jalka-/käsipalloilun sekä venyttelyjen jälkeen käveltiin aitoja noin 16×6-aitaa (suoraan, takaperin, väliaskeleella ja alitukset sivuttain).

Voimaosion alkuun tehtiin kahdet sarjat kahvakuulan heilautusta 10 kertaa, vatsaliikettä 5 kilon painolla 10 kertaa ja selkäpenkki käsiä suoristaen 10 kertaa. ”Oikeina” voimaliikkeinä tehtiin ”ranskalaista” ylöstyöntöä 3×6+6×10-15 kilolla ja hyppääjän maastavetoa 3×6+6×30-40 kilolla. Lisäksi tehtiin 2 sarjaa leuanvetoja ja 3×10 jalkojen nostoliikettä laitteessa. Sofia teki eri pääliikkeitä kuin toiset. Hänellä liikkeinä olivat ylöstyöntö pelkillä käsillä 3x10x10 kilolla ja vaakaprässi 2×20-toistoa.

Loppuverryttelyjen kanssa treeni kesti puolisentoista tuntia.