Torstain treeni

Torstai-iltana treenattiin Joensuussa Emilian, Tuulin, Siirin, Venla, Sofian ja Lumin kanssa. Verryttely alkoi normitapaan hölkkäilyllä ja jalkapalloilulla. Lisäksi verryttelyliikkeitä tehtiin noin 12×20 metriä, keskivartaloa noin 10×10-toistoa ja lisäksi venyteltiin omatoimisesti.

Siiri ja Venla juoksivat 3×150 metriä 70% vauhdeilla, 3×100 metriä 80% vauhdeilla ja 2×60 metriä 90% vauhdeilla ja Lumi noista vain 150 ja 100 metriset. Vauhdit vedoissa olivat todellisuudessa vähän kovempia kuin suunnitelman mukaan piti olla mutta joka tapauksessa ne kiihtyivät vetojen lyhentyessä. Sofia puolestaan teki juoksukoordinaatioita noin 10×20 metriä ja juoksi kevyitä juoksuja 3×60 metriä. Tuuli juoksi muutaman 60 metrisen ja teki vähän ylävartalon voimaa. Emilia ei vetoja juossut ollenkaan vaan teki ylävartalon voimaliikkeitä punttisalilla.

Treeni kesti loppuverryttelyn kanssa vähän yli puolitoista tuntia.