Lauantain kuula- ja aitatreenit

Tänään käytiin treenaamassa kaksi peräkkäistä treeniä. Ensin Tuuli teki kuula- ja kuntopyörätreenin ja sen jälkeen Nea, Peppi-Rosa, Emilia ja Venla tulivat tekemään omaa treeniään.

Tuulin treeni alkoi kuntopyöräverryttelyllä ja noin 13×10-heittoa kuntopallolla. Kuulaa heiteltiin noin 10 kertaa. Pääosiona treenissä oli kuulantyönnöt, joita vauhditta työnnettiin vajaat kymmenen kertaa ja vauhdin kanssa reilut kymmenen kertaa. Treenin loppuosiona Tuuli ajoi kuntopyörällä vetoja 4×45 sekuntia + 4×30 sekuntia + 4×15 sekuntia.

Toisilla treeni alkoi kilometrin hölkkäilyllä, jatkui tekonurmella tehdyillä verryttelyliikkeillä, omilla venyttelyillä sekä 13×10-toiston lihaskunto-osiolla. Juoksukoordinaatioita tehtiin noin 8×20 metriä (polvennostojuoksu, polvennostohyppely, aitajuoksijan potku-hyppely ja yhden jalan pyöräytysjuoksu). Aitajuoksujuttuina Nea ja Peppi-Rosa juoksivat 2x3x80 metriä aitoja (10,5 ja noin 14 metrin väleillä). Venla juoksi saman mittaisia vetoja ilman aitoja. Emilia teki koordinaatioita suunnilleen saman verran liikkeiden ollessa polvennostojuoksu, yhden jalan pyörätysjuoksu ja pakarajuoksu. Lisäksi Emilia ajoi kuntopyörällä 3×45 + 3×30 + 3×15 sekunnin vedot. Lisäksi Emilia teki selällään maaten kantapään potkuja suoralla jalalla pikku patjalle 3×6 sekuntia. Treenit kestivät noin puolitoista tuntia.

Nea teki kuitenkin vielä punttisalilla hyppääjän maastavetoa 4×6+6×30-40 kilolla, veti leukoja kuminauha-avusteisesti 3 sarjaa ja teki kolme sarjaa 2,5-5 kilon painoilla linkkarityyppistä vatsaliikettä. Nealla treenin tehokas aika oli reilut kaksi tuntia.