Lieksan juoksutreeni

Lieksassa oli tällä kertaa kolme treenaajaa. Verryttelyksi hölkkäiltiin 400 metriä jonka jälkeen ”pelailtiin” koripalloa viitisen minuuttia, tehtiin verryttelykoordinaatioita 8 x 18 metriä ja yhdet sarjat puolapuuvatsoja, takadippejä ja yhden jalan syväkyykkyjä. Verryttelyn loppuun tehtiin vielä liikkuvuusjutut.

Juoksukoordinaatioita juostiin 3 x 20 metriä + 20 metriä ja lisäksi yksi 60 metrin avausveto. Juoksuja juostiin 10 x 60 metriä. Tällä kertaa suurimmassa osassa vedoista pääteemana oli askelpituuteen keskittyminen, välillä juostiin vähän normaalia pidemmällä ja välillä lyhemmällä askeleella. Lisäksi muutamassa juoksussa kiihdyteltiin vähän vauhdikkaammin.

Treenin loppuun hypittiin vielä muutama sarja 8-vuoroloikkaa ja 4-tasaloikkaa. Nilkkakävelyjen kanssa treeni kesti tasan tunnin.