Maanantain juoksutreeni

Tyttöjen treenissä eilen oli mukana kolmikko Nea-Peppi-Rosa-Emilia. Tarkoitus oli alunperin juosta treenin pääosiona 3x4x150 metriä mutta taas sisältö muuttui treenin aikana. Emilia teloi jalkaansa tasan viikko sitten ja oli nyt ensimmäistä kertaa sen jälkeen reeneissä mukana. Emilian treeninä oli kuntopyöräverryttely + tasapainolautailua + noin 10×10 kuntopallon heittoa + vähän voimaa (3×10+10x noin 35kg schelliä, 3x10x jalkojen nosto laitteessa, 3x10x noin 35kg takareisilaitteessa) + reilusti keskivartaloa + kuntopyöräverryttelyä. Jos jalka tervehtyy tästä eteenpäinkin normaalitahtiin, varmaankin ensi viikolla päästään jo palaamaan normijuoksuihin.

Nea ja Peppi-Rosa hölkkäilivät verryttelyksi ja lisäksi tehtiin tikapuujuoksuja noin 15 kertaa ja vähän venyteltiin. Juoksukoordinaatioita juostiin noin 8×30 metriä. Nea juoksi varsinaisena treeninä 4+4+2 x 150 metriä vauhtien kiihtyessä sarjoittain (28sek, 26sek ja 22sek). Tämän ja lauantaisen juoksutreenin perusteella näyttäisi, että Nea alkaa jo näissä melko reippaissa juoksutreeneissä olla palannut lähes ”normaalille” tasolle vaikka kesällä ja syksyllä taukoa treeneistä tulikin reilun 4 kuukauden ajan. Peppi-Rosa juoksi 3×150 metriä noin 28 sekuntiin ja polki lisäksi polkupyörällä 2x4x30 sekunnin vetoja.

Tytöillä treenit kestivät reilut puolitoista tuntia.