Torstain puuhastelutreeni

Tämän päiväinen treeni oli lähinnä puuhastelutreeni, joka toimi enemmänkin valmistavana viikonlopun leiriläisille kuin varsinaisesti kehittävänä. Mukana menossa olivat Nea, Peppi-Rosa, Siiri ja Elina.

Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät kaksi kierrosta ja pelasivat käsipalloa poikien kanssa 15 minuuttia. Tikapuita ja niiden jälkeen noin 15 metriä jotain koordinaatioliikettä tehtiin noin 15 kertaa. Verryttelyn loppuun tehtiin omatoimiset venyttelyt.

Siiri hyppi treenin loppuajan seivästä 2-6 askelen vauhdeilla. Toiset kävelivät aitoja noin 20×6-aitaa (väliaskeleella, suoraan, sivuttain jalka koukussa ja sivuttain jalka suorana). Noiden jälkeen Nea juoksi 4×80 metriä 3 aidan (68cm, väli 25,5m) yli, Peppi-Rosa hyppi muutaman seiväshypyn ja Elina teki lihaskuntoa.

Treenin aktiivinen osa kesti noin luokkaa puolitoista tuntia.