Maanantain juoksutreeni

Uusi viikko polkaistiin taas käyntiin juoksuharjoituksella. Mukana olivat tällä kertaa Siiri, Emilia, Oona, Tuuli ja Elina. Tuulilla harjoitus alkoi puolen tunnin keihäänheittosessiolla, jatkui muutamilla koordinaatioilla ja pääosiona oli kuntopyörällä ajettu 3×90 sekuntia + 4×60 sekuntia ja 4×30 sekuntia. Treenin loppuun Tuuli kävi vielä avaamassa nilkkalukon hierojalla.

Toisilla oli ohjelmassa normaalimpi juoksuharjoitus. Kilometrin verryttelyhölkän jälkeen pomputeltiin ja heiteltiin pareittain tennispalloilla erilaisia kisailuja. Venyttelyjen jälkeen juoksukoordinaatioita tehtiin noin 10×20-30 metriä (pakarajuoksu, yhden jalan pyöräytysjuoksu, pyöritysjuoksu, kuopaisuhyppely, kuopaisujuoksu, pohjehyppely, suorin jaloin juoksu, polvennostohyppely saksaten). Juoksuina juostiin 2x3x60 metriä ja 3×30 metriä. Kaksi viimeistä sarjaa juostiin piikkareissa ja vauhteja kiihdytettiin jokaiseen sarjaan. Oona juoksi juoksuista suunnitellusti vain ensimmäisen sarjan ja Elina 3+2 x 60 metriä.

Loppuverryttelyksi Oona teki vähän nilkkajumppailuja ja Elina lihaskuntoa. Lisäksi hypittiin muutamia kertoja lentopalloilijoiden testihyppyjä (kevennyshyppyjä joissa yritetään kädellä osua mahdollisimman korkealle). Normitreeni kesti puolitoista tuntia.

Toiset kun lopettivat treeninsä niin Siirin kanssa jatkettiin vielä pituustreenillä. Siiri hyppi pari 4 hypyn pituusponnistus sarjaa 3 askeleen vauhdilla ja puolenkymmentä pituusponnistusta 7 askeleen vauhdilla. 10 askeleen vauhdilla kokonaisia pituushyppyjä Siiri hyppäsi melkein 10 kertaa. Hyvien loppuverryttelyjen kanssa Siirillä treeni kesti noin kaksi tuntia.