Perjantain treeni

Eilen käytiin tekemässä tyttöjen kanssa treeni, joka ei rasittavuudeltaan ollut mahdottoman raskas mutta mm. kimmoisuutta saatiin tehtyä. Mukana puolitoistatuntisessa treenissä olivat Tuuli, Emilia, Peppi-Rosa, Oona, Siiri ja Venla.

Verryttelyksi tytöt kävivät hölkkäilemässä pikkukolmion, eli vajaat kolme kilometriä. Kentän nurmikolla jatkettiin tekemällä verryttelykoordinaatioita noin 9×40 metriä (sivulaukat, vuorohyppelyt käsiä pyörittäen, pakarajuoksut, polvennostojuoksut, takaperin juoksu) ja 2×15 metriä askelkyykkyjä. Hyppely-/loikkajuttuina tehtiin isovuorohyppelyä 2×40 metriä, pohjehyppelyä 2×20 metriä, vuoroloikkaa 25 metriä + 2×40 metriä ja kinkkoja 2×15+15 metriä. Näiden jälkeen siirryttiin sisälle.

Sisällä tehtiin luisteluloikkia pysäyttäen 2×15 metriä, vaakoja 15 metriä + silmät kiinni vaakoja 15 metriä ja erilaisia hyppyjä lähinnä 180-540 asteen käännöksillä noin 6×10-hyppyä. Lisäksi treenin loppuun tehtiin keskivartalon pitoliikkeitä noin kymmenen minuutin ajan.