Tuulin perjantain moukaritreeni

Perjantaina käytiin Tuulin kanssa tekemässä moukaritreeni Vehkapuron koulun kentällä. Moukaria ei ole heitelty Sm-kisojen jälkeen ollenkaan ja nyt kun kauden loppuun tulee vielä kaksi peräkkäistä kisaa, piti myöskin treenikentällä käydä. Verryttely oli normaalia moukariverryttelyä eli lähinnä vähän liikkumista, muutamat verryttelykoordinaatiot ja vähän liikkuvuusjuttuja sekä moukarin pyörittelyjä.

Vauhditta heiteltiin noin kahdeksan heittoa ja yhdellä pyörähdyksellä suurinpiirtein saman verran. Kahdella pyörähdyksellä heiteltiin sitten melko paljon, varmaan parikymmentä heittoa. Ensimmäiset heitot lensivät taas hyvin, sitten pyöriminen katosi jonkin verran, mutta onneksi treenin loppuun saatiin taas muutama vähän parempi heitto.

Heittämiseen aikaa käytettiin yhteensä ehkä hieman vajaat puolitoista tuntia.