Sm-kisoihin viimeistelytreeni

Torstai-iltana treenailtiin Joensuussa. Siirillä ja Oonalla treeni oli Sm-kisojen viimeisteletreeni, Elinalla kevyehkö nopeustreeni ja Nea sekä Venla tekivät vähän voimaa. Siiri, Oona ja Elina hölkkäilivät pari kierrosta kentällä, jonka jälkeen juostiin ja hypittiin pikkuportaita noin 15 kertaa ja venyteltiin. Koordinaatioita tehtiin noin 6×20 metriä ja hyppelyitä (isovuoro ja laukkaponnistuseteenpäin ja kinkka-loikka-yhdistelmiä (Elinalla tämän tilalla juoksuloikkaa)) suunnilleen 8×20 metriä.

Oona hyppi noiden jälkeen vuoroloikkaa vauhditta ja parin askeleen vauhdilla ja Siiri pituusponnistuksia kolmen askeleen rytmillä, molemmilla noita tuli noin 6×15-30 metriä. Lisäksi Siiri hyppi pituusponnistuksia ja -hyppyjä yhteensä noin 10 kertaa ja Oona kolmiloikkaa noin 10 metrin vauhdilla suunnilleen yhtä monesti.

Elina juoksi nurmella 4+5x noin 40 metriä rennon kovasti.

Nea ja Venla tekivät sisällä omatoimisesti voimatreeniä, lähinnä ylävartalolle ja keskivartalolle.

Treenit kestivät noin puolitoista tuntia.