Siirin kolmiloikkatreeni

Eilen päivällä vuorossa oli sitten Siirin kolmiloikkatreeni. Perusverryttely (hölkkä, viivan yli hyppelyt, penkille hyppelyt eri rytmeillä, pari lihaskuntoliikettä ja liikkuvuusjutut) tehtiin normaalisti kentällä. Mutta tässä vaiheessa sadepilvet nousivat kentän päälle ja me siirryttiin niitä karkuun Areenaan. Joten treenistä tuli ensimmäinen Areenatreeni tälle syksylle.

Areenassa tehtiin muutama hyppelykoordinaatiot, muutama verryttelyponnistus, kymmenkunta kertaa erilaisia noin kuuden loikan verryttelysarjoja ja pari avausvetoa. Näiden jälkeen sitten hypittiin kolmiloikkasuorituksia. Muutaman 6- ja 8-askeleen vauhdilla hypätyn kolmiloikan jälkeen otettiin reilut puolenkymmentä hyppyä 12 askeleella ja pari kertaa 14 askeleen vauhdilla. Hypyt pysyivät kyllä hyvin kasassa ottaen huomioon reilun vauhdin harjoitushypyiksi. Loppuverryttely tehtiin hiekkakasalla erilaisina nilkkakävelyinä.

Varsinaista loikkatreeniä ei enää ennen viikonlopun kisoja Siirin kanssa tehdäkään, pelkästään torstain viimeistelyharjoitus, jossa vähän pompitaan muttei näin kovaa iskuttavaa treeniä.

Treeni kesti noin puolitoista tuntia.