Tuulin moukaritreeni

Tuulin kanssa käytiin iltapäivällä heittämässä moukaritreeni Hammaslahden kentällä. Verryttely oli äärimmäisen lajinomainen: vähän moukarin pyörittelyjä ja 8 vauhditonta heittoa. Näiden jälkeen vähän venyteltiin yms.

Varsinaisena treeninä sitten Tuuli heitti 2 kovempaa vauhditonta heittoa ja noin 12 heittoa 2 pyörähdyksen vauhdilla. Kun pyörähdykset onnistuivat melko hallitusti, kokeiltiin noin 7 heiton ajan myös kolmea pyörähdystä. Nämäkin olivat yllättävän hallittuja heittoja, joten ensi viikolla saattaa kisassa saatetaan käyttää kolmen pyörähdyksen taktiikkaa. Tosin treenin loppuun heitettiin vielä yksi kahdella pyörähdyksellä ja sekin lensi melko hyvin.

Kokonaisuudessaan heitot olivat selkeästi alkuviikolla heitettyä treeniä parempia.

Treeni kesti reilun tunnin.