Juoksutekniikkaa ja seivästä

Eilisessä treenissä mukana olivat Emilia ja Siiri. Keli oli varmaankin tähän mennessä kesän lämpimin, joten kovinkaan paljoa normaalia perusverryttelyä ei tehty. Yhden kierroksen tytöt kuitenkin kenttää kiertävää katsomoa pitkin kiersivät penkiltä toiselle hyppien ja aina välissä portaita juosten. Lisäksi verryttelykoordinaatioina tehtiin lantionpyöritysjuoksut, sivulaukat, vuorohyppelyt käsiä pyörittäen, jalan heilautuskävely, etureisivenytys + ylöskurkotus, nokkimiset, jalkapalloilijoiden jalan pyöritykset, pakarajuoksu polvi alhaalla ja korkea polvennostojuoksu.

Pikkuaitojen yli juostiin polvennostojuoksuja yhdellä väliaskeleella, kahdella väliaskeleella ja sivuttain yhdellä väliaskeleella. Yhteensä noita juoksuja tuli noin 10×8-aitaa. Lisäksi tötsien yli juoksuja juostiin noin 8×10-tötsää (välit 5,5-6 kenkää).

Nopeampina juoksukoordinaatioina tehtiin vielä 3×20 metriä kuopaisuhyppelyä aitajuoksutyylillä, 2×20+20 metriä yhden jalan pyöräytysjuoksua, 1x10m tripplinkiä ja 2x15m tripplingistä korkea polviseen tripplinkiin siirtymistä. Näiden jälkeen juostiin vielä 3×60 metriä rentoja vetoja.

Treenin toisena osiona hypittiin seivästä. Siiri on hyppinyt seivästä enemmänkin mutta Emilialla treeni oli vasta toinen, joten pientä tasoeroa hyppyjen varmuudessa oli havaittavissa. Hypyt hypittiin 4-8-askeleen vauhdilla ja hyppyjä tuli, ehkä noin 15-20 molemmille. Treenin loppuun hypittiin myös muutamia kuminauharimahyppyjä.

Treeni kesti kokonaisuudessaan hieman reilut puolitoista tuntia.