Torstaina huoltava treeni

Eilinen treeni oli vaihteeksi kevyempi, pääasiassa huoltava, treeni. Mukana olivat Peppi-Rosa ja Emilia. Tytöt hölkkäilivät alkuun nurmikolla avojaloin pari kierrosta, joiden jälkeen nurmella tehtiin mm. kottikärrykävelyjä, askelkyykkyjä, kottikärrykävelyjä kiertoliikkeellä, sivukyykkyjä, kärrynpyöriä ja mittarimatoja. Nyt kun aikaa oli enemmän käytössä kuin normaalisti, tehtiin liikkuvuusliikkeet vaihteeksi normaalia huolellisemmin. Lisäksi tehtiin vielä vähän normikeskivartaloa ja muutamia keskivartalon hallintaliikkeitä.

Näiden jälkeen oli tarkoitus siirtyä hyppimään seivästä, mutta hyppäämään menikin toinen ryhmä, joten meidän piti tehdä nopea suunnitelman muutos. Molemmat hyppivät ensin pituus- ja tiikerihyppyjä korkeuspatjalle, yhteensä 12 hyppyä. Lopputreenin ajan Emilia hyppi korkeutta noin 15 hyppyä. Korkeimmillaan lenkkareissa meni 150. Peppi-Rosa puolestaan teki voimistelujuttuja korkeuspatjalla.

Treeni kesti normaaliin tapaan puolitoista tuntia.