Sunnuntaina keihästreeni

Huomenna kisataan Kiihtelysvaarassa pm-moniottelut ja jottei lajien treenaaminen jäisi kokonaan viime tippaan, käytiin jo eilen viskomassa keihästreeniä Peppi-Rosan, Elinan ja Sofian kanssa. Kentälle kuitenkaan ei päästy, joten treeni tehtiin pääasiassa viereisellä hiekkakentällä.

Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät vähän, juoksivat/hyppivät katsomon pikkuportaissa noin 15 kierrosta ja tekivät katsomon portaissa vähän voimaliikkeitä jaloille ja ylävartalolle. Lisäksi venyteltiin ja tehtiin verryttely-/koordinaatioliikkeitä noin 10×20 metriä (lantionpyöritysjuoksu, vuorohyppely käsiä pyörittäen, ristiaskelhypähdykset, pakarajuoksu, kuopaisuhyppely ja suorinjaloin juoksu).

Keihäänheittoja heiteltiin noin 10 kertaa vauhditta ja suunnilleen saman verran yhdestä hypähdyksestä. Kahdesta hypähdyksestä heitettiin muutamia heittoja ja samoin kevyellä koko vauhdilla. Treenin loppuun mentiin vielä vähäksi aikaa kentän takasuoran vallin taakse heittämään, jossa vauhti saatiin kunnon alustalta. Siellä heittoja tuli kaikille 5-10.

Treeni kesti jälleen puolitoista tuntia.