Torstain voimatreeni

Eilen käytiin tekemässä voimatreeni ja mukana olivat tällä kertaa Tuuli, Emilia, Venla, Peppi-Rosa, Elina ja Sofia. Verryttelyksi hölkkäiltiin kentällä kaksi kierrosta ja juostiin/hypittiin katsomon portaissa 8 x noin 20/40 porrasta ja lisäksi yksittäiselle portaalle 8×10-hyppyä.

Verryttelyjen jälkeen siirryttiin jäähallille, jossa ensin venyteltiin ja sitten tehtiin lihaskuntoa noin seitsemää keskivartaloliikettä ja yksi 75 sekunnin lankkupito. Rinnallevetoa+ylöstyöntöä tehtiin 3x6x15/20 kilon tangolla, kyykkyä jalat peräkkäin 4x6x noin 40 kilolla, pikajuoksun käsiliikettä 3×20 sekuntia 1,25 kilon painoilla, penkkiä 3x6x20-35 kilolla ja hauista 3x10x noin 6 kilon käsipainoilla. Tuuli ja Venla tekivät rinnallevedon+ylöstyönnön toisten kanssa ja sen jälkeen yhden jalan maastavetoa tasapainotyynyn päällä 2 sarjaa molemmille jaloilla 12 kilon kahvakuulalla, penkkiä 5×6 toistoa (Tuuli 25-35 kilolla ja Venla 30-40 kilolla ja 45 kilolla ei enää mennyt kuin 2-4 toistoa).

Loppuverryttelyksi pelailtiin norsupalloa. Treeni kesti reilut puolitoista tuntia.