Maanantain nopeustreeni

Maanantai ei olisi normaali maanantai ellei meillä olisi nopeustreeniä. Joten eilenkin piti siis juosta. Mukana tyttöjen treenissä olivat Peppi-Rosa, Elina, Tuuli, Emilia, Venla ja Sofia. Verryttelyksi tytöt hölkkäilivät pari kierrosta ja pelailivat käsi-/jalkapalloa 15 minuuttia.

Tikapuujuttuja juostiin/hypittiin noin 20 kertaa ja pääpaino oli askeltiheyttä lisäävissä liikkeissä. Juoksukoordinaatioita juostiin näiden jälkeen 4×20 metriä.

Peppi-Rosa ja Sofia juoksivat aitatreeniä telinelähdöllä. Tytöt juoksivat 3-aitaa (76cm, 8m) pari kertaa viidellä askeleella ja yhteensä noin kymmenkunta kertaa kolmella askeleella. Jos keskiviikon kisoissa lähtö onnistuu edes suunnilleen samalla tavalla kuin tänään parhaissa lähdöissä ja juoksut muutenkin suhteellisen ehjästi, tulee molemmille kyllä omiin aikaisempiin kisajuoksuihinsa nähden hyvät ajat.

Elina juoksi treenissä normaaleita telinelähtöjä noin kymmenkunta kertaa, osa lähdöistä lähetettynä. Juoksumatkat olivat 10 ja 20 metrin mittaisia. Emilia puolestaan juoksi avausvedon jälkeen 4×40 metriä täysillä ilman telineitä ja Tuuli rentoja 60 metrisiä.

Venla ei tällä kertaa pystynyt tekemää toiset vaan hänellä verryttelyn jälkeen ohjelmassa oli kävelykoordinaatioita ja lihaskuntoa.

Treenit kestivät normaaliin tapaan puolitoista tuntia.