Pm-viestit juostiin eilen

Pm-viestit ovat perinteisesti kisat, joissa juostaan kaikkia niitä matkoja, joihin juoksijoita tarvitaan. Nyt mukana kisaamassa olivat Nea, Peppi-Rosa ja Elina. Elina juoksi aita- ja pikaviestissä, toiset lisäksi myös 800 metrin viestissä.

Koko kolmikolle viestit olivat tämän kesän ensimmäiset kisastartit, joten pientä jännitystä oli ilmassa. Hieman viileähkö keli, ykkös- ja kolmososuuden vastatuuli sekä aitaviestin ainoana tyttöjoukkueena mukana oleminen eivät varsinaisesti helpottaneet juoksuvauhtia.

Aitaviesti meni kuitenkin pääpiirteittäin hyvin, Aada aloitti normaaliin vahvaan tapaansa, Elinan ei alunperin ollut tarkoitus aitaviestiin osallistua mutta nyt pikakomennuksella mukaan tulleena välit menivät varman päälle viidellä askeleella sipsutellen, Peppi-Rosa juoksi oman osuutensa vastatuulessakin hyvin ja Nea ankkuroi omalla hyvällä tasollaan. Aika 53,72 ei vielä mikään mahdottoman kova ollut, mutta kunhan pari kisaa saadaan alle ja Elina juoksee omalla tasollaan niin aika tipahtaa ”helposti” alle 51 sekuntiin.

Pikaviestissä sama nelikko samassa järjestyksessä juoksi ajan 53,46. Juoksuvauhdit näyttivät ihan normaaleilta ja kaksi ekaa vaihtoa peruskisavaihdoilta, viimeisessä vaihdossa Nea meinasi päästä karkuun ja joutui sitten jarruttelemaan melkoisesti. Tästäkin viestistä tiputellaan aikaa melkoisesti pois jo heti ensi viikon Seuracupissa.

Illan päätteeksi Peppi-Rosa ja Nea juoksivat myös 4×800 metrin viestissä. Molemmat juoksivat osuutensa hieman alle kolmeen minuuttiin ja nappasivat näin illan kolmannet viestimestaruutensa.