Tuulin lajiharjoitus

Tuulin päivän harjoitus alkoi parilla hölkkäkierroksella sekä korkeuspaikalla tehdyillä perusvoimisteluilla ja venyttelyillä. Ennen korkeushyppyjen aloitusta tehtiin myös muutamia hyppelykoordinaatioita ja ponnistustapailuja.

Korkeuspatjalle hypittiin saksihyppyjä noin 8 kertaa ja normihyppyjä ehkä noin 10-15 kertaa. Hypyn perustasoja on saatu kevään aikana nostettua hieman ja nyt tavoitteena olisi saada oikeaan suuntaan lähteviä hyppyjä silloin kun rima on korkeimmillaan. Välillä hieman matalempaa hypyt jo lähtevät kunnolla ylöspäin, mutta riman noustessa hypyt hieman kaatuvat läpi.

Hyppyjen jälkeen siirryttiin kuulapaikalle. Vauhdittomia työntöjä työnnettiin hieman vajaat kymmenen kertaa ja vauhdillisia hieman reilut kymmenen. Ihan työnnöt ei olleet niin hyviä kuin parhaissa treeneissä, mutta kisassa voi tulla silti hyviäkin työntöjä. Nyt kuitenkin on olemassa ajatus siitä millaisia työntöjä haluttaisiin ja osioita siitä tuleekin vuoronperään työntöihin.

Treeni kesti reilut puolitoista tuntia.