Tiistain aita- ja lihaskuntoharjoitus

Tyttöjen tiistain päivätreenissä mukana olivat Nea, Peppi-Rosa ja Emilia. Keli oli tällä kertaa sen verran kehno (kylmähkö, vettä tihkutti ja tuuli) että harjoituksen alku tehtiin kentän katsomon väliosiossa ja loppuosa sitten Areenassa.

Treeni aloitettiin parilla hölkkäkierroksella ja sitä jatkettiin aitakävelyillä ja -drilleillä. Aitojen kanssa tehtiin nyt melko pitkä sessio, yhteensä noin 40 minuuttia. Oikeastaan aitojen kanssa tehtiin melkein kaikkia kävelyitä, pyörittelyjä ja drillejä, mitä liikevalikoimaan meillä kuuluu ja joita tuossa tilassa voitiin tehdä. Ehkä aidan ylityksiä tuli noin 30×7-aitaa ja pyörittelyjä ainakin 10×10-toistoa.

Aitajuttujen jälkeen tehtiin sitten Areenassa lihaskunto-osio. Tässä osiossa tehtiin noin 20 minuutin ajan keskivartaloa sekä muutamia kuntosalilaitteita.

Treeni kesti reilut puolitoista tuntia.