Tiistain moukaritreeni

Tiistaiaamuna käytiin Tuulin kanssa treenamassa Areenassa. Harjoitus alkoi lyhyellä kuntopyöräilyllä ja sitä jatkettiin heittelemällä kuntopalloa, lähinnä kiertoliikkeinä, noin 10×10-heittoa. Venyttelyjen ja parin lihaskuntoliikkeen jälkeen siirryttiin sitten moukaripaikalle.

Muutamia pyörittelyjen ja pyörähtelyjen jälkeen heiteltiin kymmenkunta heittoa paikaltaan. Yhdellä ja kahdella pyörähdyksellä heitettiin yhteensä ehkä 20-25 heittoa. Kovinkaan paljoa en Tuulin moukariheittoja ole viime aikoina nähnyt, mutta omaan silmääni näyttäisi että heittoon on tullut selkeästi lisää tehoja. Ja parhaissa vauhdillisissa heitoissa alkaa olla tasapainoa ja tehoja niin, että kesän aikana myös ennätyslukemat tulevat kehittymään paljon viime vuodesta.

Loppuverryttelyssä Tuuli juoksi muutaman rennon juoksuvedon.